Top 10 best verkochte kraamcadeaus van 2015

Het is altijd weer een groot vraagstuk: wat moet je als kraamcadeau geven? Je wilt toch een beetje origineel uit de hoek komen met iets leuks wat nog niet iedereen heeft. Is er iemand in je omgeving bevallen en ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor de kleine? Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we een top 10 kraamcadeaus samengesteld voor 2015. Er zit vast het ideale cadeau tussen waar je de kersverse vader en moeder en de kleine blij mee kan maken!

1. Een vrolijke muziekmobiel waar de kleine van gaat stralen

Een muziekmobiel is een uitstekend kraamcadeau; behalve het luisteren, stimuleert een muziekmobiel de hand-oog coördinatie en het leren kijken. De kleine gaat stralen van vooral kleurrijke vrolijke diertjes en poppetjes. Daarnaast heeft een muziekmobiel ook een rustgevende werking waardoor een baby al snel in dromenland is. Dit jaar zijn vooral de muziekmobielen van het merk Tiny Love heel erg in trek. De luxere modellen hebben zelfs een leuk lampje dat op het plafond schijnt.

 2. Een knuffelig hobbeldiertje met muziek

Het is nooit te vroeg om een leuk hobbeldier cadeau te doen! Een kindje kan al met 9 maanden plezier hebben van dit vrolijke speelgoed. De hobbelbeesten van Babygo zijn het helemaal; ze zijn zacht, lief en ze maken leuke geluidjes. Denk aan een schaapje wat blaat en een koetje dat loeit…deze knuffeldieren zijn te schattig voor woorden!

3. Een stoere loopauto

Als je iets stoers zoekt als kraamcadeau dan zit je met een hippe loopauto altijd goed! Een loopauto is zeer geschikt om de motorische ontwikkeling van een kindje te stimuleren en te bevorderen. De meeste loopauto’s zijn geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten, dus de auto mag eerst als eyecatcher in de woonkamer staan totdat de bestuurder oud genoeg is om de boel te gaan verkennen. De prachtige Rode Mini van Happy Baby is bijvoorbeeld een kunstwerk op zich en staat in ieder interieur; een heel bijzonder kraamcadeau waar je de show mee steelt!

4. Het Kraambezoekboek van Pauline Oud

Het Kraambezoekboek met illustraties van Pauline Oud is een super leuk en attent kraamcadeau voor de ouders. En een mooi naslagwerk waar het kindje later in kan kijken. Elke gast kan zijn wensen en gedachten in het boek schrijven; en jij bent natuurlijk als gever van het cadeau de eerste die aan de beurt komt! Een perfect geschenk waar het hele gezin nog heel lang van kan genieten.

5. Een mooie zachte badcape voor de kleine

Een praktisch en mooi cadeau: een badcape voor na het badderen! Hoe schattig is het als zo’n lekkere badcape ook nog eens een leuke tekst heeft. Het merk Funnies heeft bijvoorbeeld een I love Pappa opdruk. Dit maakt het extra leuk voor de kersverse vader om zijn pasgeborene in bad te doen.

6. Een grappige slabber

Een slabber is altijd een gewaardeerd kraamcadeau: nieuwe ouders zullen er veel verslijten! Om het wat persoonlijker te maken zijn de slabbers van Funny een leuk idee; de slabbetjes komen met verschillende grappige teksten zoals “Toevallig is mijn tante de allerliefste!” en “Ik ben stoer”.

7. Tjoek tjoek, hier komt de Lettertrein!

Als je op zoek bent naar een mooi en betaalbaar cadeau dan is een ouderwetse houten lettertrein ideaal om te geven! Houten lettertreintjes zijn persoonlijk, tijdloos en daarnaast staan ze leuk op de babykamer of in de woonkamer op de vensterbank. Een gegarandeerd succes als je op kraamvisite gaat.

8. Woezel en Pip spullen doen het altijd goed

Woezel en Pip zijn al jaren populair onder de kleintjes! Er zijn van deze vrolijke vriendjes rammelaars, knuffels, speelkistjes, boekjes en meer. Een kraamcadeau van Woezel en Pip is altijd goed; niemand kan deze lieve hondjes weerstaan.

9. Nijntje knuffel al jarenlang favoriet

Nijntje is een tijdloze klassieker die je misschien zelf ook hebt gehad en die je nu nog in de kinderkamers aantreft. Iedere pasgeborene moet gewoon een Nijntje knuffel in zijn of haar wiegje hebben. Je kunt gaan voor de grote versie of kiezen voor een schattig klein Nijntje. Tegenwoordig heeft Nijntje ook verschillende kleertjes aan, maar de originele Nijntje is natuurlijk de knuffel met het oranje pakje aan.

10. Een unieke babyprojector

Heb je wel eens gedacht om een babyprojector te kopen? Deze producten zorgen er door hun zachte lichtgevende gloed voor dat een baby lekker rustig in slaap kan vallen. Vooral de producten van Cloud b zijn echt heel leuk en lief. Denk bijvoorbeeld aan de schildpad die met zijn lichtgevende schild voor een rustige omgeving zorgt. Daarnaast geeft de schildpad ook nog eens geluiden van de zee af; de pasgeborene kan lekker op de rustgevende kabbelende geluiden in een diepe slaap vallen.

We hopen dat je we je hebben kunnen inspireren met deze lijst met kraamcadeaus. Wil je weten waar je deze leuke kraamcadeaus kunt kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van MamaLoes Babysjop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.