Babykleertjes

BabykleertjesBabykleertjes, je kan er goud geld aan uitgeven. Je wilt er dus zuinig op zijn, maar niet te veel tijd kwijt zijn met het wassen en drogen van de babykleertjes. En welke maten heb je het meest nodig? Hoe werkt het eigenlijk met de maten van babykleertjes? Zie hieronder mijn tips.

Blunderen met babykleertjes

Ik ben zelf niet zo met mode enzo bezig. Ik draag rustig kleren die ik 6 jaar geleden ook droeg. Leuk en aardig voor jezelf, maar voor je kinderen is het soms beter om iets meer tijd en aandacht te besteden aan babykleertjes. Hmmm, hier mijn blunders die jij hoop ik niet hoeft te maken.

  • Een hele berg kleertjes van het kinderdagverblijf terugbrengen naar de leidster, omdat je toch elke keer bent vergeten het mandje met kleertjes aan te vullen.
  • Je hebt van heel veel mensen allerlei leuke zonnehoedjes gekregen. Wat vergeet je als je gaat kamperen? Juist, een zonnehoedje. Gelukkig heeft je schoonzus nog een petje over..
  • Je kind vindt de plassen in het park zo leuk dat hij met zijn schoenen erdoor heen stampt. Bedremmeld denk je aan de laarsjes die je nog ergens in een krat hebt liggen.
  • Je stelt een mandje samen met schoentjes en slofjes die je baby van 1 jaar binnenkort aan kan. Je komt er achter dat je wel 5 losse schoentjes hebt. Je gooit ze toch niet weg, in de hoop dat je ze misschien toch nog een keer vindt.
  • Met heel veel moeite een tshirt over het hoofd trekken tot je kleine het echt niet leuk vindt. En er later pas achterkomen dat de knoopjes bij de hals nog vast zaten.
  • Een klassieker: je kind een lekker ruim zittend t-shirt met lange mouwen aan doen, en er daarna achter komen dat het een pyjamashirt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.