Hergebruiken en kopen

Babykleertjes in de vuilnisbak? Niet doen! Doe ze bij de krimloop, geef ze weg, zet ze op gratisoptehalen.nl of marktplaats of zet ze op FaceBook. Zo’n tas babykleertjes is goud geld waard voor nieuwe ouders met een laag budget en/of geen waarde hechten aan het nieuwste van het nieuwste.

Op de rommeltjesmarkt

Kleertjes nodig? Met een beetje geluk vind je voor 5 euro een zak vol op de Koninginnemarkt. Dan heb je een voltreffer hoor. Toen ik laatst op de Koninginnedag alle kleedjes naliep betaalde ik 2-3 euro voor een maat 80 broekje. Nee dat zijn geen kinderachtige prijzen! 3 euro voor een paar sandalen dat er mooi uit zien, is een mooi prijsje. Maar ja, wat als je verliefd wordt op een mooi spijkerjasje (merk-kleding), daar heb ik toch wel eens 15 euro voor neergeteld op de Koninginnemarkt. Soms zijn kleertjes wel erg duur op rommelmarkten. Als je meer voor je spulletjes wilt krijgen, kun je ze beter op marktplaats aanbieden!

Kleertjes kopen

Fijn hoor als je veel babykleertjes via via kunt krijgen. Maar ja, soms heb je toch echt een korte broek nodig. Of je baby is erg slank en dan passen broeken met brede taille niet zo goed. Ik koop graag kleertjes bij Zeeman, H&M of C&A. De kwaliteit is misschien iets minder, maar je kind groeit misschien toch snel uit die maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.