Kortingen voor ouders

Enkele tips voor ouders om korting te krijgen.

Babyzegels Etos

Voor elke 5 euro die je uitgeeft aan babyvoeding of -artikelen krijg je een zegel (exclusief medicijnen voor baby’s en Nutrilon 1 en wellicht ook 2..). Met een volle kaart krijg je producten gratis of met korting (altijd wel iets 5 euro korting op luiers). Koop je vaak melkpoeder, potjes of luiers bij de Etos dan zit je kaart best snel vol. Leuk meegenomen.

Aanmelden Felicitas-box – kortingen

Als je je aanmeldt voor de Felicitas zwanger box of geboorte box krijg je gratis producten. Kans is wel groot dat je benaderd wordt met aanbiedingen van bijvoorbeeld tijdschriften of goede doelen. Veel bevriende moeders die ik ken vinden dit erg vervelend. Ik niet. Ik vind die kortingsbonnen van Vistaprint.nl, Center Parcs en Sanoma Media (tijdschriften) helemaal niet verkeerd.

Kortingen via ‘Lekker in het leven’

Ook krijg ik regelmatig een boekje met allerlei kortingsbonnen van ‘Lekker in het leven’ (weet niet of ik die via Felicitas krijg of via de Jongegezinnenbeurs). Ik weet niet hoe ik mij ooit ervoor heb aangemeld, maar ik vind het handig. Je krijgt korting op huishoudproducten, zoals schoonmaakspullen, wasmiddel, pap voor baby’s, melkpoeder, batterijen en niet te vergeten: luiers of luierdoekjes. Zo krijg je bij aankoop van 2 pakken pampers 10 euro korting (33% korting of 1+1 gratis).

Korting via Jonge-gezinnen-voordeelkaart

Ik heb ook een Jonge-gezinnen-voordeelkaart maar daar heb ik nog niet veel gebruik van gemaakt. In het begin hadden ze vooral korting op webshops met kleding. Later kwamen er wel steeds meer praktische producten bij voor jonge gezinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.