Ouders, doe lekker tweedehands!

  • Zorg dat je kleertjes kunt overnemen van een familielid (neef, nicht, broer, zus). Of wie weet heeft je moeder nog spulletjes bewaard (bedje, box). Of neem het over van een vriendin tegen een bedragje. Je bespaart er zoooveel geld mee! Tweede hands rules. Of kijk anders op marktplaats.nl of gratisoptehalen.nl
  • Ga scoren op de Koninginnemarkt of regionale kofferbakmarkt bij je ouders. De ideale plek om goede spullen te vinden. Kinderschoentjes, amper gedragen, voor 5 euro terwijl ze nieuw zo veel duurder worden. Een zak babykleertjes voor 5 euro. En je vind er eindelijk de babyboekjes of het activity center (die van vroegah) waarnaar je op zoek was. Ooh, ik ben gek op Koninginnedag.
  • Heb je spullen die je niet meer gebruikt en die niet al te veel geld meer waard zijn? Zet ze lekker op gratisoptehalen.nl. Je bent er dan zo vanaf. Zo plaatsten wij een kleine tv voor een klein bedrag op marktplaats. Geen reactie. Op gratisoptehalen kwam iemand de dag erna al langs. Beter!!
  • Triptrapstoelen blijven relatief duur op marktplaats. Met een plastic kinderstoel van de IKEA (zit zelfs nog een riempje bij) ben je veel goedkoper uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.