4x trends in geboortekaartjes

Net als kleding, interieur en muziek zijn ook geboortekaartjes aan trends onderhevig. Door de jaren heen veranderen de kaartjes die mensen hun familie en vrienden sturen om de geboorte van hun kindje aan te kondigen – vergelijk jouw eigen geboortekaartje maar ’s met de kaartjes die je nu ziet 🙂

Ben je toevallig op dit moment bezig om een geboortekaartje uit te zoeken? Leuk! Ik zet 4 trends van nu op een rijtje, zo weet je zeker dat je hippe geboortekaartjes verstuurt!

1. Langwerpige geboortekaartjes

Op dit moment zijn langwerpige geboortekaartjes superhip! Deze kaartjes zijn vaak best wel rustig opgemaakt, met weinig afbeeldingen en tekst. Op de voorkant kun je bijvoorbeeld groot de naam van je kindje plaatsen, en bijvoorbeeld een kleine afbeelding. Wat vind je van dit langwerpige geboortekaartje?

2. Vintage geboortekaartjes

Deze trend zien we eigenlijk al jaren: geboortekaartjes in vintage-stijl. Denk aan die retro-poëzieplaatjes, sierlijke letters en karton als achtergrond. Superleuk toch? Deze stijl geboortekaartjes kun je goed combineren met een kraftenvelop, zodat het hele pakketje in dezelfde stijl is. Dit is momenteel een erg populair vintage geboortekaartje op hipdesign.nl:

3. Een kraamfeestkaartje

Met de opkomst van de babyborrel, komen ook de speciale kraamborrelkaartjes in. Steeds meer ouders kiezen ervoor om het kraambezoek in één keer te ontvangen, tijdens een speciaal feestje ter ere van de pasgeboren baby. De gasten nodigen ze uit met een kraamborrelkaartje – een klein kaartje (vaak in de stijl van het geboortekaartje) dat samen met het geboortekaartje wordt verzonden.

4. Wolkjes

Een wolkenlampje, een mobiel met wolkjes: wolkjes in de babykamer zijn helemaal hip! En die trend zie je terugkomen op de geboortekaartjes. Te schattig gewoon 🙂 We zien vooral heel veel wolkjes met gezichtjes. Dit kaartje van hierbenik.nl is onze favoriet!

Dit waren ze: 4 hippe trends in geboortekaartjesland. Welke trend vind jij het leukst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.